1890年-2020年

20 SARO LIFESTYLE Lin Cabane Collection Tropical Tree Linen Decorative Down-Filled Throw Pillow Multi

SARO LIFESTYLE Lin Cabane Collection Tropical Tree Linen Decorative Down-Filled Throw Pillow, 20', Multi: Home & Kitchen. Buy SARO LIFESTYLE Lin Cabane Collection Tropical Tree Linen Decorative Down-Filled Throw Pillow, 20", Multi: Throw Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Size: 20Square 。 Solid on back, zipper closure on bottom 。 Fiber: 100Percent linen + care: cool machine wash, dry clean recommended, cool iron 。 This enchanting decorative pillows contains artwork in the front and a solid-colored back 。 So ethereal, it belongs on your Sofia, chair or bed for all to admire 。 Like any beautiful work of art in a museum, it deserves to be on display. You’ll want to do that with this lovely watercolor pillow masterpiece. It’s like the artist drew it just for you. This down-filled, square-shaped tropical pillow is made of 100% linen. It’s so aesthetically pleasing to the eye and soft to the touch. This accent pillow features an array of colorful trees and leaves. 。 。 。