1890年-2020年

The Pillow Collection Jaunel Floral Pillow Blue

The Pillow Collection Jaunel Floral Pillow, Blue: Home & Kitchen. Buy The Pillow Collection Jaunel Floral Pillow, Blue: Throw Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Includes a 5/95 down feather pillow insert 。 Hidden zipper closure 。 Made in the USA 。 Reversible with the same fabric on both sides 。 Measures 18" x 18" 。 Use this fresh-looking accent pillow to liven up your outdoor space. This square pillow comes with a unique floral pattern in shades of white and blue. Adorn your lounge, patio or garden with this 18" pillow. Let the vibrant design bring a contemporary touch to your home. Made in the USA. Reversible pillow with same fabric on both sides. Includes a hidden zipper for easy cover removal and cleaning. Comes standard with a feather down pillow insert. Cover and insert made in the USA. Dry cleaning recommended. 。 。 。