1890年-2020年

The Pillow Collection Elspeth Floral Bedding Sham Gray Queen/20 x 30

The Pillow Collection Elspeth Floral Bedding Sham Gray Queen/20' x 30': Overstock. Buy The Pillow Collection Elspeth Floral Bedding Sham Gray Queen/20" x 30": Throw Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Nullify 。 Made in the USA and Imported 。 Includes a hidden zipper closure. 。 Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. 。 Made in the USA. 。 Made from designer grade quality fabric. 。 Reversible with the same fabric on the back side. 。 Create a romantic vibe in your bedroom or living room with this lovely accent sham. This throw sham features a pretty floral pattern in shades of gray and white. Give your interior an instant lift by combining this toss sham with solids and other patterns. Constructed with 100% high-quality linen material. More : Reversible sham with same fabric on both sides. Nbsp; Includes a hidden zipper for easy cover removal and cleaning. Nbsp; Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. All four sides have a clean knife-edge finish. Nbsp; Made in the USA.  Dry cleaning recommended. 。 。 。

The Pillow Collection Elspeth Floral Bedding Sham Gray Queen//20 x 30