1890年-2020年

30 X 20 Kess InHouse Infinite Spray Art Paradise Patterns Green Yellow Standard Pillow Case 30 by 20-Inch

Kess InHouse Infinite Spray Art Paradise Patterns Green Yellow Standard Pillow Case, 30 by 20-Inch, 30' X 20': Home & Kitchen. Buy Kess InHouse Infinite Spray Art Paradise Patterns Green Yellow Standard Pillow Case, 30 by 20-Inch, 30" X 20": Throw Pillow Covers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Made in US 。 Sleep, dream and WAKE up with these artistic lightweight pillowcases, available with over 5000 pieces of art to choose from 。 Great for both standard and King pillows, these lightweight pillowcases will make you want to make the bed 。 Available in two sizes: standard 30 x 20 inches and King 36 x 20 inches. Artwork available on a variety of products: duvet covers, rugs, and blankets 。 Machine wash, gentle cycle, line dry or tumble dry low to no heat 。 We believe art enriches our lives, so a percentage of every KESS InHouse sale goes back to the artist who created the design 。 Rest in comfort with the lightweight pillowcase from KESS InHouse. Made of a light poly/cotton spun blend, this pillow cover feels like cool sheets on a hot day. Great for warm climates and for those who like lots of layers on their beds, the lightweight pillowcase is perfect! machine washable, you can mix and match to fit all kinds of decor and tastes. Show off your artistic edge and reach dreamland sooner with this soft pillowcase! at KESS InHouse, we see home decor as a chance to add art to the home and to bring together a collaborative community of artists. Whether it's on the couch, in the kitchen or hanging from a wall, we believe that art enriches our lives and we want to support the artists who make it possible. For this reason, a percentage of every KESS InHouse sale goes back to the artist who created the design. KESS InHouse curates every piece of artwork specifically keeping in mind the product line. We pride ourselves on the quality and integrity of our company and home decor line. KESS InHouse believes artists should be rewarded for their creativity, imagination, and ability to transform a blank surface into something remarkable. We would like to invite you to join us in our fight against blank walls and creatively lacking homes. 。 。 。