1890年-2020年

The Pillow Collection Banagher Animal Print Bedding Sham Orchid Queen/20 x 30

The Pillow Collection Banagher Animal Print Bedding Sham Orchid Queen/20' x 30': Home & Kitchen. Buy The Pillow Collection Banagher Animal Print Bedding Sham Orchid Queen/20" x 30": Pillow Shams - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Nullify 。 Made in the USA and Imported 。 Includes a hidden zipper closure. 。 Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. 。 Made in the USA. 。 Made from designer grade quality fabric. 。 Reversible with the same fabric on the back side. 。 The decor sham calls upon an exotic vibe with its stunning animal print de purple and white. An excellent accent for your living room or bedroom, this throw sham lends a contemporary style. Ensuring long-lasting comfort, this toss sham is made from 100% polyester. More : Reversible sham with same fabric on both sides.; Includes a hidden zipper for easy cover removal and cleaning.; Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. All four sides have a clean knife-edge finish.; Made in the USA.; Dry cleaning recommended. 。 。 。

The Pillow Collection Banagher Animal Print Bedding Sham Orchid Queen//20 x 30