1890年-2020年

Carolines Treasures Bavarian Mountian Hound Welcome Pillowcase Standard,

Caroline's Treasures Bavarian Mountian Hound Welcome Pillowcase, Standard,: Caroline's Treasures: Home & Kitchen. Buy Caroline's Treasures Bavarian Mountian Hound Welcome Pillowcase, Standard, : Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Made in US 。 Standard White on back with Artwork on the front of the pillowcase 。 Moisture wicking material, breathable performance fabric makes for a nice sleeping experience 。 Wash cold and dry medium 。 No ironing required 。 Printed in the USA 。 Features. Standard white on back with artwork on the front of the pillowcase. Moisture wicking material breathable performance fabric makes for a nice sleeping experience and shows quality. Wash cold and dry medium. No ironing required. Material - moisture wicking. Dimension - 30 x 0.15 x 20.5 in.. item weight - 0.25 lbs. 。 。 。