1890年-2020年

The Pillow Collection Quarry Geometric Bedding Sham Pewter King/20 x 36

The Pillow Collection Quarry Geometric Bedding Sham Pewter King/20' x 36': Home & Kitchen. Buy The Pillow Collection Quarry Geometric Bedding Sham Pewter King/20" x 36": Throw Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Nullify 。 Made in the USA and Imported 。 Includes a hidden zipper closure 。 Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert 。 Made in the USA 。 Made from designer grade quality fabric 。 Reversible with the same fabric on the back side 。 Create a cool and rustic appeal to your living space with this throw sham. This accent piece features a geometric pattern in grey and neutral hues. Ideal for any setting, this toss sham is perfect for your sofa, bed or seat. Combine with solids and other patterns from our sham collection. Made of 100% high-quality cotton fabric. More : Reversible sham with same fabric on both sides. ; Includes a hidden zipper for easy cover removal and cleaning. ; Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. All four sides have a clean knife-edge finish. ; Made in the USA. ; Dry cleaning recommended. 。 。 。

The Pillow Collection Quarry Geometric Bedding Sham Pewter King//20 x 36