1890年-2020年

The Pillow Collection Gainell Stripes Bedding Sham Blast Standard/20 x 26': Home & Kitchen. Buy The Pillow Collection Gainell Stripes Bedding Sham Blast Standard/20 x 26": Pillow Shams - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Nullify 。 Made in the USA and Imported 。 Includes a hidden zipper closure. 。 Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. 。 Made in the USA. 。 Made from designer grade quality fabric. 。 Reversible with the same fabric on the back side. 。 Lend an urban vibe to your living room or bedroom with this striped decor sham bordered with shades of blue, green and white. Give your utmost comfort with this 100% cotton-made throw sham. Perfect for pairing with solids and other patterns. Crafted in the USA. More : Reversible sham with same fabric on both sides.; Includes a hidden zipper for easy cover removal and cleaning.; Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. All four sides have a clean knife-edge finish.; Made in the USA.; Dry cleaning recommended. 。 。 。

The Pillow Collection Gainell Stripes Bedding Sham Blast Standard//20 x 26