1890年-2020年

PiccoCasa Pack of 4 Decorative Christmas Throw Pillow Covers Set Soft Velvet Corduroy Pillowcase Cushion Covers for Sofa Couch Bed Light Gray 20 x 20

PiccoCasa Pack of 4 Decorative Christmas Throw Pillow Covers Set Soft Velvet Corduroy Pillowcase Cushion Covers for Sofa Couch Bed Light Gray 20' x 20': Kitchen & Dining. Buy PiccoCasa Pack of 4 Decorative Christmas Throw Pillow Covers Set Soft Velvet Corduroy Pillowcase Cushion Covers for Sofa Couch Bed Light Gray 20" x 20": Throw Pillow Covers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Made of high quality durable polyester material, Package Include: 4 x Cushion Covers(No Pillow Insert); Size: 30 x 50cm/12'' x 20''(W*L), comfortable to touch and lay on. Quality fabric, hide your old pillow patterns perfectly 。 Features: Solid color cushion cover, striped corn corduroy, Hidden zipper closure allow this pillow covers be detached and washed conveniently 。 Warm and Modern: Brings warm and modern look to your home decorative, Suitable for couch,sofa, bed, home, car, office, also a cute gift for your family and friends 。 Decoration: Decorate your bed or couch with a cushion case, increase the unique style of your room in an instant 。 Durable: The case is lightweight and durable and allows you to comfortably hold, lean against or rest on your cushion, It is soft enough for you to lean against them comfortably while watching TV 。