1890年-2020年

Carolines Treasures Lakeland Terrier Snowman Christmas Fabric Standard Pillowcase Multicolor

Caroline's Treasures Lakeland Terrier Snowman Christmas Fabric Standard Pillowcase Multicolor: Caroline's Treasures: Home & Kitchen. Buy Caroline's Treasures Lakeland Terrier Snowman Christmas Fabric Standard Pillowcase Multicolor: Throw Pillow Covers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Standard Size White on back with artwork on the front of the pillowcase|Moisture wicking material, breathable performance fabric makes for a nice sleeping experience|Wash cold and dry medium|No ironing required.|Full color Artwork| 。 Features. Standard White on back with artwork on the front of the pillowcase. Moisture wicking material breathable performance fabric makes for a nice sleeping experience and shows quality. Wash cold and dry medium. No ironing required. Material - Moisture wicking. Dimension - 30 x 0.15 x 20.5 in.. Item Weight - 0.25 lbs. 。 。 。