1890年-2020年

The Pillow Collection Picabia Ikat Bedding Sham Gold Silver Queen/20 x 30

The Pillow Collection Picabia Ikat Bedding Sham Gold Silver Queen/20' x 30'. Buy The Pillow Collection Picabia Ikat Bedding Sham Gold Silver Queen/20" x 30": Pillow Shams - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Nullify 。 Made in the USA and Imported 。 Includes a hidden zipper closure 。 Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert 。 Made in the USA 。 Made from designer grade quality fabric 。 Reversible with the same fabric on the back side 。 Dress up your living space in time for the new season with this rich and eclectic decor sham. Covered with an ikat-inspired pattern in striking combination of gold and silver on a white background. The detail will instantly add texture and color to your indoor rooms. Crafted in the USA. Made with a blend of 55% linen and 45% rayon. Get this 18" sham while stocks last. More : Reversible sham with same fabric on both sides. ; Includes a hidden zipper for easy cover removal and cleaning. ; Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. All four sides have a clean knife-edge finish. ; Made in the USA. ; Dry cleaning recommended. 。 。 。

The Pillow Collection Picabia Ikat Bedding Sham Gold Silver Queen//20 x 30