1890年-2020年

The Pillow Collection Lanza Damask Bedding Sham Twill King/20 x 36

The Pillow Collection Lanza Damask Bedding Sham Twill King/20' x 36'. Buy The Pillow Collection Lanza Damask Bedding Sham Twill King/20" x 36": Throw Pillow Covers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Nullify 。 Made in the USA and Imported 。 Includes a hidden zipper closure. 。 Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. 。 Made in the USA. 。 Made from designer grade quality fabric. 。 Reversible with the same fabric on the back side. 。 Create a look that will make a bold statement with this decor sham. Printed with a damask pattern in grey, blue against a white background. Crafted from extra soft and plush 100% cotton fabric. Made in the USA. More : Reversible sham with same fabric on both sides.; Includes a hidden zipper for easy cover removal and cleaning.; Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. All four sides have a clean knife-edge finish.; Made in the USA.; Dry cleaning recommended. 。 。 。

The Pillow Collection Lanza Damask Bedding Sham Twill King//20 x 36