1890年-2020年

The Pillow Collection Pallavi Floral Bedding Sham Aqua Queen/20 x 30

The Pillow Collection Pallavi Floral Bedding Sham Aqua Queen/20' x 30': Overstock. Buy The Pillow Collection Pallavi Floral Bedding Sham Aqua Queen/20" x 30": Throw Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Nullify 。 Made in the USA and Imported 。 Includes a hidden zipper closure. 。 Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. 。 Made in the USA. 。 Made from designer grade quality fabric. 。 Reversible with the same fabric on the back side. 。 Featuring a floral pattern in green, yellow and white against an aqua blue background, this decor sham is an excellent way to refresh the loom of your indoor space. The perfect home accent with its spring-inspired detail, this throw sham is made from 55% cotton and 45% linen blend material. Crafted in the USA. More : Reversible sham with same fabric on both sides.; Includes a hidden zipper for easy cover removal and cleaning.; Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. All four sides have a clean knife-edge finish.; Made in the USA.; Dry cleaning recommended. 。 。 。

The Pillow Collection Pallavi Floral Bedding Sham Aqua Queen//20 x 30