1890年-2020年

Print of Clear Red Compass On White 16x16 inch Pillow Case Pillow Case Nautical Décor 3dRose Florene

3dRose Florene - Nautical Décor - Print of Clear Red Compass On White - Pillow Case - 16x16 inch Pillow Case. Buy 3dRose Florene - Nautical Décor - Print of Clear Red Compass On White - Pillow Case - 16x16 inch Pillow Case: Throw Pillow Covers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Pillow insert not included 。 Dimensions: 16" x 16" (square) 。 Made of durable satin material with fold over closure, suitable for use in any room 。 Machine washable - cold water 。 Image on one side 。 Print of clear red compass on white pillow case is a great way to add a splash of style to any room. The unique design of this 16x 16Throw pillow case is sure to turn heads. Made of a durable satin material with a rear fold over closure. Image printed on one side. Machine washable, cold water, no bleach, turn inside out. Pillow insert not included. 。 。 。

Print of Clear Red Compass On White 16x16 inch Pillow Case Pillow Case Nautical D/écor 3dRose Florene