1890年-2020年

The Pillow Collection Keats Plaid Bedding Sham Aqua Euro/26 x 26

The Pillow Collection Keats Plaid Bedding Sham Aqua Euro/26' x 26': Home & Kitchen. Buy The Pillow Collection Keats Plaid Bedding Sham Aqua Euro/26" x 26": Pillow Shams - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Nullify 。 Made in the USA and Imported 。 Includes a hidden zipper closure 。 Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert 。 Made in the USA 。 Made from designer grade quality fabric 。 Reversible with the same fabric on the back side 。 Spruce up your living room or bedroom with this plaid throw sham. This accent piece creates a sense of texture and dimension with its classic pattern in shades of aqua blue and white. Mix and match with other plaid shams from our extensive collection. Made of 100% high-quality cotton fabric. Crafted in the USA. More : Reversible sham with same fabric on both sides. ; Includes a hidden zipper for easy cover removal and cleaning. ; Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. All four sides have a clean knife-edge finish. ; Made in the USA. ; Dry cleaning recommended. 。 。 。

The Pillow Collection Keats Plaid Bedding Sham Aqua Euro//26 x 26