1890年-2020年

The Pillow Collection Pallavi Floral Bedding Sham Persimmon Queen/20 x 30 QUEEN-ROB-LEDAPEONY-PERSIMMON-C55L45

The Pillow Collection Pallavi Floral Bedding Sham Persimmon, Queen/20' x 30': Home & Kitchen. Buy The Pillow Collection Pallavi Floral Bedding Sham Persimmon, Queen/20" x 30": Pillow Shams - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Nullify 。 Made in the USA and Imported 。 Includes a hidden zipper closure. 。 Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. 。 Made in the USA. 。 Made from designer grade quality fabric. 。 Reversible with the same fabric on the back side. 。 A perfect accessory to adorn your indoor space, this decor sham features a floral pattern in shades of yellow, brown and white against an orange background. Embellish your sofa, bed or seat with this 55% cotton and 45% linen blend toss sham. Made in the USA. More : Reversible sham with same fabric on both sides.; Includes a hidden zipper for easy cover removal and cleaning.; Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. All four sides have a clean knife-edge finish.; Made in the USA.; Dry cleaning recommended. 。 。 。

The Pillow Collection Pallavi Floral Bedding Sham Persimmon Queen//20 x 30 QUEEN-ROB-LEDAPEONY-PERSIMMON-C55L45