1890年-2020年

Set of Two Light Blue Silk Throw Cushion Pillow Cover Case With Elephant Middle Stripe for Decorative Living Room Sofa Car Size 16 x16 Inches COMIN16JU038913

Set of Two Light Blue Silk Throw Cushion Pillow Cover Case With Elephant Middle Stripe for Decorative Living Room Sofa Car Size 16 x16 Inches: Home & Kitchen. Buy Set of Two Light Blue Silk Throw Cushion Pillow Cover Case With Elephant Middle Stripe for Decorative Living Room Sofa Car Size 16 x16 Inches: Throw Pillow Covers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Moose546 Set of Two Throw Pillow Cases Shells, Size 16 Inches x 16 Inches 。 Blue Pillow Cases, Thai Silk Blend Polyester with Gold Printed fabric Elephant Middle Stripe Accent, INSERTS ARE NOT INCLUDED. 。 Light blue silk cushion covers, Pillow covers decorative blue 。 For Bedding, Sofa, Car and Living Room Decoration. 。 Simply hand wash with mild detergent. 。 These beautiful pillow covers made of Thai silk blend with cute elephant design middle stripe and printed polyester fabric accent. ing price for one pair. These covers are fitted with standard "x" pillows. Its beautiful and unique designs are suitable to any room Decoration and great gift for all occasions. Note : Hidden zipper closure at edge seam and sponge lining at front side. : Color may be varied due to each lot of fabric and photo shot environment. : Size 5% allowance (small & big) due to handmade cutting and sewing. 。 。 。