1890年-2020年

HOM2257 16X16 Exclusive Hand Embroidered Crewel Work Cushion Mehrunnisa

Mehrunnisa (16'X16' Exclusive Hand Embroidered Crewel Work Cushion (HOM2257). Buy Mehrunnisa (16"X16" Exclusive Hand Embroidered Crewel Work Cushion (HOM2257): Throw Pillow Covers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Vibrant & stunning, 100% handcrafted and hand embroidered with every inch of the base fabric cushion covers, by the artisans of Kashmir, India. 。 Woolen hand embroidery on 100% cotton fabric. 。 Dimensions: Length – 40 cm. x Width – 40 cm. (Approx.). AS THESE ARE HANDMADE SO SIZE MAY VARY. 。 Wash care instructions : dry clean only 。 Includes 1 cushion cover. Cushion in not included. 。 This masterpiece which is the demonstration of spectacular workmanship & skill will illuminate any couch. Beautiful crewel work cushion cover, the design is hand embroidered in villages around the city of Srinagar, in the valley of Kashmir. The front cover has beautiful embroidery of wool / cotton stitched in every inch of the base fabric. The cushion back is the same colored fabric with button overlapping sleeve opening. This cushion cover represents the age-old Kashmiri culture and heritage.。