1890年-2020年

The Pillow Collection Xoise Geometric Bedding Sham Bright King/20 x 36

The Pillow Collection Xoise Geometric Bedding Sham Bright King/20' x 36': Home & Kitchen. Buy The Pillow Collection Xoise Geometric Bedding Sham Bright King/20" x 36": Throw Pillow Covers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Nullify 。 Made in the USA and Imported 。 Includes a hidden zipper closure. 。 Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. 。 Made in the USA. 。 Made from designer grade quality fabric. 。 Reversible with the same fabric on the back side. 。 This bright and fun throw sham adds a cozy feel to your interiors. This square sham features a pop of various colors in a unique geometric pattern. This home accessory is ideal to use in your sofa, couch or seat. Constructed with a combination of 60% polyester and 40% velvet material, this 18" sham is made in the USA. More : Reversible sham with same fabric on both sides. Nbsp; Includes a hidden zipper for easy cover removal and cleaning. Nbsp; Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. All four sides have a clean knife-edge finish. Nbsp; Made in the USA.  Dry cleaning recommended. 。 。 。

The Pillow Collection Xoise Geometric Bedding Sham Bright King//20 x 36