1890年-2020年

The Pillow Collection Wavery Solid Bedding Sham Brown Queen/20 x 30

The Pillow Collection Wavery Solid Bedding Sham Brown Queen/20' x 30': Home & Kitchen. Buy The Pillow Collection Wavery Solid Bedding Sham Brown Queen/20" x 30": Throw Pillow Covers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Nullify 。 Made in the USA and Imported 。 Includes a hidden zipper closure. 。 Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. 。 Made in the USA. 。 Made from designer grade quality fabric. 。 Reversible with the same fabric on the back side. 。 Finished with an earthy brown hue, this solid sham makes a perfect addition to any space. It provides comfort with its extra plush filling and 100% wool fabric. This cushion suits a variety of style and setting with its simple design. Place it atop your sofa or bed to add a pop of color. Made in the USA. More : Reversible sham with same fabric on both sides.; Includes a hidden zipper for easy cover removal and cleaning.; Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. All four sides have a clean knife-edge finish.; Made in the USA.; Dry cleaning recommended. 。 。 。

The Pillow Collection Wavery Solid Bedding Sham Brown Queen//20 x 30