1890年-2020年

Kess InHouse Nikki Strange Flamingo in Flight 26 x 26 Square Floor Pillow

Kess InHouse Nikki Strange Flamingo in Flight, 26' x 26' Square Floor Pillow: Home & Kitchen. Buy Kess InHouse Nikki Strange Flamingo in Flight, 26" x 26" Square Floor Pillow: Floor Pillows & Cushions - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 50% Cotton/ 50% Polyester 。 Made in the USA and Imported 。 Made of Tufted polyester with a poly-cotton fill 。 Great for reading nooks, watching TV, boards Games on the coffee table, extra seats for guests 。 Comes in 2 sizes: 23 x 23in and 26 x 26in. Artwork available on a variety of products: throw pillows, fleece blanket, Framed prints, tapestries 。 Spot clean only 。 We believe art enriches our lives, so a percentage of every KESS InHouse sale goes back to the artist who created the design 。 Make your floor your new favorite hang out place with the new KESS InHouse tufted floor pillow! available in two different sizes, these pillows are sure to make your floor the coziest spot around. Great for reading corners, binge watching TV, or for adding extra seating for all those party guests, floor pillows are the new "it" thing. Made of polyester with a poly-cotton fill, these pillows are sure to add a pop of color and design to your floor space. 。 。 。