1890年-2020年

Design Weave All Season Temperature Regulating Hypoallergenic Comforter King Gray Outlast SA-300COMK-STO

Future Textiles All Season Temperature Regulating Hypoallergenic Comforter King Gray: Home & Kitchen. Buy Future Textiles All Season Temperature Regulating Hypoallergenic Comforter King Gray: Comforters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Outlast technology absorbs, stores & releases heat 。 Balances temperature around your body and maintains optimal sleep temperature 。 Provides thermal compatibility with your partner 。 Hypoallergenic 。 Includes: 108 x 90in Comforter 。 It’s not too hot. It’s not too cold... It’s just right. Outlast technology, originally developed for NASA, utilizes change phase materials (PCM) that absorb, store and release heat for optimal thermal comfort. Outlast technology buffers against temperature fluctuations, helping to keep your personal microclimate steady and comfortable. Outlast technology doesn’t just wick moisture away from the body—it helps to proactively manage sweat before it begins. When you overheat, your body naturally releases excess heat and sweats to cool the skin. Outlast helps alleviate these spikes in skin temperature that cause sleep disturbances by absorbing and storing the excess heat. As you cool, the stored heat is released back to the body for optimal thermal comfort. This cycle continues throughout the night, so you wake up feeling more refreshed and rested. More than just temperature regulating. With a super-soft sateen weave, this comforter will keep your bed comfortable and luxurious. The tight-knit weave also repels traditional allergens such as dust mites, which can disrupt sensitive sleepers. Get that cool, crisp, off-the-line freshness every single night. Order your Outlast Temperature Regulating Comforter today! 。 。 。