1890年-2020年

KESS InHouse KESS Original Christmasg Chevron Twin Comforter 68 X 88

KESS InHouse KESS Original 'Christmasg' Chevron Twin Comforter, 68' X 88': Home & Kitchen. Buy KESS InHouse KESS Original "Christmasg" Chevron Twin Comforter, 68" X 88": Comforters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Made in the USA and Imported 。 Printed on one side only 。 Super soft polyester, fully printed on one side to never fade 。 Available in three sizes, Twin (68 x 88), Queen (88 x 88) and King (104 x 88). artwork available on a variety of products: pillowcases & throw pillows 。 Machine wash, gentle cycle, line dry or tumble dry low to no heat 。 We believe art enriches our lives, so a percentage of every KESS InHouse sale goes back to the artist who created the design 。 Sleep in complete comfort with our KESS InHouse comforter! super fluffy and great for all climates, this Blanket will make your bed take center stage. Made of soft polyester with polyester fill, the comforter is great for all kids, teens, guests, and dorm rooms! making decorating a breeze, the comforter matches our pillowcases and throw pillows. Make your bed the hippest place in town. Easy to change with every season, you'll want to get a few styles to mix and match for every occasion. Printed on one side, feel free to reverse the Blanket to its bright white side for a quick change over to a neutral color. Machine washable, this Blanket is easy to take care of, even for your teen. 。 。 。