1890年-2020年

Deny Designs Sophia Buddenhagen Shoreline Fleece Throw Blanket 50 x 60

Deny Designs Sophia Buddenhagen Shoreline Fleece Throw Blanket, 50 x 60: Home & Kitchen. Buy Deny Designs Sophia Buddenhagen Shoreline Fleece Throw Blanket, 50 x 60: Throws - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Made in the USA and Imported 。 Ultra plush 100% polyester fleece with 365 gram weight 。 Full color front with white back 。 Machine wash cold on gentle cycle; Tumble dry low; Do not bleach or iron 。 This fleece throw blanket may be the softest blanket ever. And we're not being overly dramatic here. In addition to being incredibly snuggly with it's plush fleece material, it's machine washable with no image fading. The 30 x 40 size is great for pets or small children, the 50 x 60 option is the perfect size for one person, and the 60 x 80 option is the ultimate blanket for two! Based in Denver, Colorado, is a modern, think-outside-the-box home furnishings company. Deny empowers its customers to transform dull, everyday household accessories into fun and original statement. With each purchase, our team of talented artists earn part of the proceeds, enabling Deny to support art communities all over the world while also spreading the creative love! 。 。 。