1890年-2020年

VHC Brands Rustic & Lodge Decor Wyatt Rod Pocket Cotton Patchwork Plaid Throw Crimson Red: Home & Kitchen. Buy VHC Brands Rustic & Lodge Decor Wyatt Rod Pocket Cotton Patchwork Plaid Throw Crimson Red: Throws - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ✯ Premium Material ✯ 100% Cotton 。 ✯ PREMIUM CONSTRUCTION ✯ with over two decades experience crafting goods for American homes, our item are built to last for years to come. 。 ✯ RUSTIC DECOR ✯ cabin style to fit any lodge, cabin, lake house, or retreat. 。 ✯ QUALITY MATERIAL ✯ made with durable 100% cotton shell for a proper look and feel. 。 FeaturesPREMIUM CONSTRUCTION: with over two decades experience crafting goods for American homes, our item are built to last for years to come.。RUSTIC DECOR: cabin style to fit any lodge, cabin, lake house, or retreat.。QUALITY MATERIAL: made with durable 100% cotton shell for a proper look and feel.。SpecificationsMaterial: 100% Cotton, Cotton Batting。Dimensions: 60" x 50"。Weight: .5 lb。Colors: Crimson, Khaki, Espresso。Hanging Method: .5" Rod Pocket。Manufacturer Country: India。Care: Machine Wash, Line Dry, Iron safe。 。 。 。

VHC Brands Rustic /& Lodge Decor Wyatt Rod Pocket Cotton Patchwork Plaid Throw Crimson Red