1890年-2020年

80 x 60 Fleece Blanket Kess InHouse Pom Graphic Design Positive Messages Black Gold Illustration Throw

Kess InHouse Pom Graphic Design Positive Messages Black Gold Illustration Throw, 80' x 60' Fleece Blanket: Home & Kitchen. Buy Kess InHouse Pom Graphic Design Positive Messages Black Gold Illustration Throw, 80" x 60" Fleece Blanket: Bed Blankets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Fleece 。 Made in the USA and Imported 。 Printed on one side, reverse side White 。 Made of super plush Microfiber fleece 。 Machine washable: gentle cycle, line dry 。 Printed in the USA 。 This fleece Blanket is softer than a bunny. We know, we actually compared the two. In addition to being incredibly comfy with its plush fleece material, it's so hip. Now you can be warm and cool. which isn't possible with a snuggie. This microfiber fleece Blanket will add so much flare draped on your sofa or draped on you and is machine washable with no image fading. Plus, it comes in three different sizes: 80 x 60 (big enough for two), 60 x 50 (the fan favorite) and the 40 x 30 (perfect for any baby, child or pet). these blankets make the perfect gift for everyone on your list 。 。 。