1890年-2020年

Worlds Best 4320 Cozy-Soft Microfleece Travel Blanket Bamboo Red Pack of 1 Wolf Manufacturing 4320 BAMBOO-RED

World's Best 4320 Cozy-Soft Microfleece Travel Blanket, Bamboo Red, Pack of 1,: Home & Kitchen. Buy World's Best 4320 Cozy-Soft Microfleece Travel Blanket, Bamboo Red, Pack of 1, : Throws - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Imported 。 Contains (1) World's Best Cozy-Soft Microfleece Travel Blanket. 100% polyester fleece-knit. Lightweight and compact, machine washable, 50 x 60 inch size is perfect for travel use. Keep yourself cozy on the road with the best travel blanket you'll find. 。 World's Best's cozy-soft micro fleece blanket is just the right size to wrap you in comfort while you travel. Easy to care for & machine-washable makes it the smart choice for travel and home. Lightweight. World's Best. Your First-Class Comfort Experience. 。 Lightweight and compact, the World's Best Cozy-Soft Microfleece Travel Blanket travels wherever you do while leaving plenty of room for books and souvenirs. The luxuriously soft blanket unrolls to 50in x 60in size to wrap you fully in its cozy-soft warmth. 。 This cozy-soft blanket is machine washable & easy to keep clean. To clean your World's Best Cozy-Soft Microfleece Travel Blanket, simply toss it into the washing machine. Wash in warm water with similar colors. Tumble dry, low heat. No bleach. Do not iron. 。 Wolf Manufacturing Company is a Texas-based manufacturer and importer of fine sewn products ranging from neck pillows, travel pillows, travel blankets, fleece throws, stadium blankets, and other quality items to make traveling easier and more pleasant. 。 's cozy-soft micro fleece blanket is just the right size to wrap you in comfort while you travel. Easy to care for and machine-washable, makes it the smart choice for travel and home. Lightweight. . Your First-Class Comfort Experience. 。 。 。