1890年-2020年

Woremor Earthing & EMF Protection Blanket ESB for Low Frequency Radiation: Home & Kitchen. Buy Woremor Earthing & EMF Protection Blanket ESB for Low Frequency Radiation: Bed Blankets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Protection against low frequency EMF radiation 。 Good for Earthing the body 。 Very ecologically friendly 。 Color: White with a silvery checked pattern 。 Size: 140 x 200 cm (55.1 x 78.7 inches) 。 This blanket provides protection against harmful low frequency EMF radiation, as well as for conjunction of the body with the earth, known as Earthing.。 Technical Specifications。 - Size: 0 x 200 cm (. x 8. inches)。 - Delivery contents: Blanket with 2 ground connection points。 - Color: White with a silvery checked pattern。 - Raw materials: 9 % cotton, % polyester, % silver。 - Weight: 0 g/m²。 - Conductivity: Ohm / 00 cm。 Fabric Care。 - Wash at gentle cycle 0°C 。 - Iron without steam at degree 。 - No drying in tumble dryers 。 - No bleaching 。 - No chemical dry-cleaning 。 。 。

Woremor Earthing /& EMF Protection Blanket ESB for Low Frequency Radiation