1890年-2020年

Belle Epoque Sylvia Coverlet Lilac King Cgg Home Fashions 11712

Belle Epoque Sylvia Coverlet Lilac King: Home & Kitchen. Buy Belle Epoque Sylvia Coverlet Lilac King: Bedspreads & Coverlets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Cotton 。 Imported 。 All fabric processing is done in Spain under strict ecological European community standards 。 The fabric is extremely soft and supple. The hems are all tailored with many stitches per inch, far exceeding the industry standard 。 The duvet cover, coverlets and shams are machine washable. Do not bleach 。 Special processing during fabric finishing enhances softness and sheen. The percale fabric is sanforized to minimize shrinkage. The Solid color reverse completes the total look 。 Sylvia coverlet is a classic elegant Cutting and sewing enhances the beauty of the design without using any distracting embellishments. This allows the beautiful patterns and colors to speak for themselves. The hems are all tailored with many stitches per inch, far exceeding the industry standard. 。 。 。