1890年-2020年

Queen Balmont Collection Emma Quilted 3 Piece Coverlet Set Grey

Balmont Collection Emma Quilted 3 Piece Coverlet Set, Queen, Grey: Home & Kitchen. Buy Balmont Collection Emma Quilted 3 Piece Coverlet Set, Queen, Grey: Quilt Sets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Polyester 。 Imported 。 Can serve as the main bedding or as an additional accent or warmth piece 。 Detailed stitching adds texture 。 Soft and lightweight - perfect for warm summer nights 。 100Percent polyester - machine washable for easy care 。 Set includes a coverlet (90x 90) and 2 standard shams (20x 26) 。 The offers contemporary and stylish prints with durable and quality fabrications that create fashion bedding pieces that will last a lifetime. Mix and match with the different bedding and decor pieces in this collection. 。 。 。