1890年-2020年

Yellow Lemon Tree Pateel King Duvet Cover Set

Lemon Tree Pateel King Duvet Cover Set, Yellow: Home & Kitchen. Buy Lemon Tree Pateel King Duvet Cover Set, Yellow: Duvet Cover Sets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. One king duvet cover set. The set includes: one king duvet cover and two king pillow shams. 100% cotton. 。 Elevate your bedroom décor with the Lemon Tree Pateel Duvet Set's brilliant medallion pattern on soft cotton fabric 200 thread count Duvet has micro pom-pom tassels bordering the top Twin duvet cover measures 90" W x 6" L Full/queen duvet cover measures 96" W x 92" L King duvet cover measures 96" W x 0" L 00% cotton Machine wash and dry Imported 。 。 。