1890年-2020年

Buy ienjoy Home Duvet Cover Set Coarse Paisley Patterned TwinLight Gray: Duvet Cover Sets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Microfiber 。 Imported 。 LUXURY AND COMFORT-Slip into comfort with this luxurious Duvet Cover Set! Our luxury Duvet Cover Sets are designer bedding at an unbelievable price. The perfect fit for any room in your house - bedroom, guest room, kids room, dorm room, RV, vacation home. Great gift idea for men and women, Moms and Dads, Valentine's - Mother's - Father's Day, Birthday, and Christmas. 。 CLASSIC TAILORED LOOK - Set includes: One duvet cover and two pillow shams (Twin/TwinXL set comes with one pillow sham). 。 HIGH QUALITY - Ultra soft microfiber fabric woven with the finest craftsmanship. Good hand feel and very cozy to sleep on. Fade, stain, shrink and wrinkle resistant. Machine wash in cold, and quick dries on tumble dry low. More durable than any cotton! Hypoallergenic and resistant to dust mites 。 TREMENDOUS SELECTION - Colors include Aqua, Black, Burgundy, Chocolate, Cream, Gold, Gray, Ivory, Light Gray, Navy, Purple, Sage, Taupe, and White. Patterns include Arrow, Blossoms, Burst of Vines, Coarse Paisley, Make A Wish, Polkadot, Puffed Chevron, Quatrefoil, Ribbon, Scallops, Soft Floral, Stippled, Thatch, Vines, and Wheatfield. 。 TWIN DUVET SET INCLUDES: 1 Duvet Cover: 74"W x 94"L: 1 Standard Shams: 20" x 30" (2" flange) 。 Size:Twin  |  Color:Coarse Paisley Light Gray 。 The by I enjoy home is designed with your comfort in mind. Made of the finest double-brushed microfiber yarns creating a new standard in softness and breathability. Our premium yarns are two times more durable than cotton, completely wrinkle-free, and perfect for all seasons. 。 。 。