1890年-2020年

MKXI Fashionable Pattern Satin Jacquard Silk Duvet Cover Set,Luxury Paisley King Set MK008-5goldK

MKXI Cotton Sateen Floral King Bedding Duvet Cover Set European Style Zipper Bed Set Vintage Jacquard Duvet Quilt Cover Luxury Home Textile: Home & Kitchen. Buy MKXI Cotton Sateen Floral King Bedding Duvet Cover Set European Style Zipper Bed Set Vintage Jacquard Duvet Quilt Cover Luxury Home Textile: Duvet Cover Sets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Fabric- Jacquard Sateen and Cotton Reversible 。 PROMOTION- Receive a pair recommended pillowcases for free while clicking Add Both To Cart 。 Pictures are for reference only because the simple fact: variations in monitor or mobile color settings are just too wide from device to device. 。 NEW COLLECTION- Who wants to have the same duvet or comforter all year long? the duvet cover can readily be removed and washable, then you don’t need to clean your comforter( or duvet), which can be experience and difficult to clean. 。 DESIGN- Luxurious 100-percent cotton 400 thread count with sateen wave bed linen, lustrous and silky soft to the touch 。 PACKAGE&SIZE- This bedding set is not include any comforter insert stuff; 1 Duvet Cover ( 104"x90") + 2 Pillow Shams ( 36"x20") 。 ZIPPER&TIES- Hidden zipper and 4 inner ties, easy to get your comforter in and out of this cover. 。 QUALITY GUARANTEE- We promise 30-days return and 24hs customer service. If you have any concerns, please feel free to contact us, we will give you the best solution within a short time. 。