1890年-2020年

Lacoste Daunou Duvet Set Full/Queen

Buy Lacoste Daunou Duvet Set, Full/Queen: Home & Kitchen - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Cotton 。 Imported 。 Twin set includes duvet and one sham 。 Machine washable 。 Embroidered iconic crocodile logo patch on shams 。 Signature Lacoste style inspired by the apparel and accessories you love 。 Full/Queen and King sets include duvet and two shams 。 Bring your bedroom to life with the sea-inspired style of the Daunou bedding collection from home, featuring soft, white grounds finished with nautical stripes in fresh navy, Mineral Green and yellow tones. 。 。 。

Lacoste Daunou Duvet Set Full//Queen