1890年-2020年

Ultra Soft Microfiber Bedroom Comforters Geometric 9 Pieces Bedding Sets Blue Madison Park Essentials Rincon Queen Size Bed Comforter Set Bed in A Bag

Madison Park Essentials Rincon Queen Size Bed Comforter Set Bed in A Bag - Blue, Geometric – 9 Pieces Bedding Sets – Ultra Soft Microfiber Bedroom Comforters. Buy Madison Park Essentials Rincon Queen Size Bed Comforter Set Bed in A Bag - Blue, Geometric - 9 Pieces Bedding Sets - Ultra Soft Microfiber Bedroom Comforters: Comforter Sets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Imported 。 Set includes: 1 Comforter, 2 Standard Shams, 1 Bed Skirt, 1 Flat Sheet, 1 Fitted Sheet, 2 Pillowcases, 1 Decorative Pillow 。 Cover: 100% polyester Filling: 100% polyester 。 Measurements(1):90-by-90-inch Comforter, 20-by-26-inch Standard Shams, 60-by-80-inch Bed Skirt with a 15-inch drop length, 90-by-102-inch Flat Sheet 。 Measurements(2):60-by-80-inch Fitted Sheet with a 14-inch pocket depth, 20-by-30-inch Pillowcases, 12-by-18-inch Oblong Pillow 。 Machine washable 。 Rincon has a modern urban look with a geometric print. The dark blue face is covered in navy blue hexagons with subtle blue and gray stripes that add texture to this comforter. 。 。 。