1890年-2020年

Bed Room Twin XL Twin Bed Comforter 1 Sham & 1 Dec Pillow- Adele Includes 1 Comforter Fits Twin and Twin XL- 3 Piece All Season Bed in A Bag Set- Aqua & Grey

Comfort Spaces Room Fits Twin XL-3 Piece All Season Bed in a Bag Set-Blush & Grey-Includes 1 Comforter, 1 sham & 1 Decorative Pillow-Adele, Twin/Twin, Blush: Home & Kitchen. Buy Comfort Spaces Room Fits Twin XL-3 Piece All Season Bed in a Bag Set-Blush & Grey-Includes 1 Comforter, 1 sham & 1 Decorative Pillow-Adele, Twin/Twin, Blush: Comforter Sets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. COLOR AND PRINT - Printed medallions in grey against the soft blush or pale pink ground. Pieced two-tone decrotive pillow coordinates with comforter to complete a cute and fresh bedding style 。 PRODUCT FEATURES - Ultra soft, wrinkle free, hypoallergenic polyester microfiber, warm and snugly comfy. An all season bed comforter set. Vacuum sealed for transit protection, space saving and gifting ready 。 PACKAGE INCLUDES - 1 Comforter (66"W x 90"L), 1 Sham (20"W x 26"L), 1 Décor Pillow (12"Wx16"L) 。 EASY CARE - To fluff: Tumble dry on low heat for 15-20 minutes. To Clean: Machine wash cold on gentle cycle, tumble dry on low heat, do not bleach 。 SATISFACTION GUARANTEED - We offer 100% satisfaction guarantee with 30-day free return 。 ADELE COMFORTER SETBright and colorful, the Adele Comforter Set adds a charming update to your bedroom décor. Large medallions pop against the soft aqua ground, while intricately designed borders line the foot and head of the comforter. Matching sham(s) showcase an overSized medallion to coordinate beautifully with the motif of the comforter and helps round out the look. With the inclusion of a decorative pillow, this is the perfect addition to your bedroom.。SERVICEIf you don't absolutely love this product, return it within 30 days for a full refund. We'll work with you to resolve any issue and ensure that you're satisfied with your experience.。 。 。 。

Bed Room Twin XL Twin Bed Comforter 1 Sham /& 1 Dec Pillow- Adele Includes 1 Comforter Fits Twin and Twin XL- 3 Piece All Season Bed in A Bag Set- Aqua /& Grey