1890年-2020年

Madison Park Serendipity Cotton Percale Comforter Set Coral Twin/Twin XL MP10-3535

Madison Park Serendipity Twin/Twin XL Size Bed Comforter Set Bed in A Bag - Coral, Floral – 7 Pieces Bedding Sets – 100% Cotton Bedroom Comforters: Home & Kitchen. Buy Madison Park Serendipity Twin/Twin XL Size Bed Comforter Set Bed in A Bag - Coral, Floral - 7 Pieces Bedding Sets - 100% Cotton Bedroom Comforters: Comforter Sets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Cotton 。 Madison Park Serendipity adds the perfect finishing touches to your cottage space. Printed on 180 thread count cotton, this pink and grey floral print is pieced with grey and white polka dot fabric, solid pink and solid grey while ruffle details separate each pattern from each other. A ruffle details finishing the edges and three decorative pillows and one euro sham use embroidery and fabric manipulation details to add texture to the top of bed. 。 Set Include:1 Comforter:68x90" 1 Standard Sham:20x26" 1 Bedskirt:39x75+15" 3 Decorative Pillows:16x16"/12x18"/18x18" 1 Euro Sham:26x26" 。 Material Details:Comforter/Sham: 180TC cotton percale, printed, piecing, tufted , 180TC cotton/polyester reverse, 270g/m2 polyester filling Bedskirt: 180TC cotton/polyester drop, polyester fabric platform Euro Sham: 180TC cotton/poly Pillow: 180TC cotton/poly cover, polyester filling 。 Care Instructions:MACHINE WASH COLD, GENTLE CYCLE, AND SEPARATELY. DO NOT BLEACH. TUMBLE DRY LOW, REMOVE PROMPTLY, DO NOT IRON. IF THERE IS NO FREE MOVEMENT IN THE WASHER OR DRYER, USE LARGE CAPACITY COMMERCIAL WASHER/DRYER. 。 Pattern:Pieced 。 Serendipity adds the perfect finishing touches to your cottage space. Printed on 0 thread count cotton, this pink and grey floral print is pieced with grey and white polka dot fabric, solid pink and solid grey while ruffle details separate each pattern from each other. A ruffle details finishing the edges and three decorative pillows and one euro sham use embroidery and fabric manipulation details to add texture to the top of bed. 。 。 。

Madison Park Serendipity Cotton Percale Comforter Set Coral Twin//Twin XL MP10-3535