1890年-2020年

Wamsutta Baratta Stitch Cotton 15-Inch Drop Twin Bed Skirt in Charcoal: Home & Kitchen. Buy Wamsutta Baratta Stitch Cotton 15-Inch Drop Twin Bed Skirt in Charcoal: Bed Skirts - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Wamsutta Baratta Stitch Cotton 15-Inch Bed Skirt features double rows of embroidery to create an elegant hotel border design on a pristine white ground Designed with split corners 300 thread count 100% cotton Machine wash Twin bed skirt measures 39" W x 75" L Full bed skirt measures 54" W x 75" L Queen bed skirt measures 60" W x 80" L King bed skirt measures 78" W x 80" L California king bed skirt measures 72" W x 84" L Bed skirt has a 15" drop Constructed from a sateen weave for a luxurious sof 。 Bring hotel luxury to your bedroom with the opulent Baratta Stitch Cotton 15" Drop Bed Skirt. Made of soft and smooth 100% cotton sateen, the lavish bed skirt features double rows of embroidery to create an elegant hotel border design. 。 。 。