1890年-2020年

Stripe Gold} Scala 9 Inch Fall 400 Thread Count Both Pattern Solid Stripe 1 Piece Bed Skirt 100% Egyptian Cotton All Size And Color { King

9 Inch Fall 400 Thread Count Both Pattern Solid / Stripe 1 Piece Bed Skirt 100% Egyptian Cotton All Size And Color { King , Stripe , Gold}: Home & Kitchen. Buy 9 Inch Fall 400 Thread Count Both Pattern Solid / Stripe 1 Piece Bed Skirt 100% Egyptian Cotton All Size And Color { King, Stripe, Gold}: Bed Skirts - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Package Contain Included - Only 1 PC bed Skrit High Egyptian Quality. 。 King Size Bed Skirt : 78" x 80" with 9" Fall. 。 400 Thread Count - Easycare finish resulting in less ironing . 。 Linenstore****We use trusted shipping partners like Fedex, DHL, Aramex to deliver shipment. Transit time is usually 10-12 business days . We provide tracking details for all your orders. 。 PRODUCT FEATURES : • 100% Pure Egyptian cotton • Anti shearing weave improves durability and avoids piling. • Colorfast, Eco friendly dyes. • Comes in a tissue Package. Looks beautiful from every angle.Brand New and Wrinkle Free No Ironing Necessary 。 This listing is for a 1PC Bed Skirt only. Manufactured for durability, easy care and comfort. We offer supreme quality Egyptian Cotton bed linens with exclusive Italian Finishing. These soft, smooth and silky high quality and durable bed linens come to you at a very low price as these come directly from the manufacturer. We offer Italian finish on Egyptian cotton, which makes this product truly exclusive, and owners pride. Its an experience and without it you are truly missing the luxury and comfort!! You are buying the world's finest Bedding made by supreme quality of 100% Egyptian Cotton. It will create a calm and relaxed atmosphere for your room. These skirts are machine washable. We assure your satisfaction with excellent customer service and product. 。 。 。

Stripe Gold} Scala 9 Inch Fall 400 Thread Count Both Pattern Solid Stripe 1 Piece Bed Skirt 100/% Egyptian Cotton All Size And Color { King