1890年-2020年

Brown/Burgundy YBCO19 My Zen Home Long Pillow

My Zen Home Long Pillow, Brown/Burgundy: Kitchen & Dining. My Zen Home Long Pillow, Brown/Burgundy: Kitchen & Dining. 100-Percent organic; made from the finest craftsman with traditional Thai colors and patterns 。 Durable, easy to clean 。 The long pillow is a wonderful support prop for yoga and/or meditation 。 Dimensions: 20x7x4 1/2 。 The long pillow is designed to support you in yoga postures during your practice. The rectangular shape lends itself to be used in seated or kneeling meditation. 。 。 。

Brown//Burgundy YBCO19 My Zen Home Long Pillow