1890年-2020年

Petite Moonlight Slumber Petite Comfort U Total Body Support Pillow

Moonlight Slumber Petite Comfort U Total Body Support Pillow (Petite): BACKSTORE. Buy Moonlight Slumber Petite Comfort U Total Body Support Pillow (Petite): Body Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Cotton 。 Made in USA 。 The Comfort-U is a generously oversized U-shaped pillow, long enough for you to stretch out and support both sides of your body. 。 Cradle your body to help eliminate tossing and turning, keeping your neck, shoulders, back and hips aligned all night long. 。 The Comfort-U pillow makes a great support for reading, nursing, watching TV. 。 The Comfort-U is filled with a premium fiber called Fusion Foss fill a revolutionary synthetic known to scientists as an "extended polymer" which allows air to flow freely. 。 Your Comfort U will never flatten, clump or lump. 。 The Petite Comfort-U Body Support Pillow Offers you all the support you need in a scaled-down version of the Comfort-U Total Body Support Pillow.Bend and shape the Petite Comfort-U in any number of ways to suit your individual needs.Designed for upper body and hip support, the Petite Comfort-U molds to the contours of your body for that extra comfy feel.The Petite Comfort-U Body Support Pillow can be extremely effective at helping to reduce back pain.It's great for your maternity needs and the entire family, and since it's filled with Foss fill, it's totally hypoallergenic and machine washable.The Petite Comfort-U comes with a white cotton/polyester washable pillowcase. Measures - 44\" Length x 9\" Diameter.Handcrafted in the USA. Shipping weight 8 lbs.Care Instructions:Daily fluffing of your Comfort U is recommended.Manufacturer recommends laundering in a front loading, commercial size washer and dryer (as in a Laundromat).The Comfort U is large and needs the space to move around to dry.It is also recommended to add a tennis ball or clean gym shoe to the drying cycle to evenly fluff the pillow.Features:Comfort-U Body Support Pillow offers you all the support you need.Can be extremely effective at helping to reduce back pain.White cotton/polyester washable pillowcase.Measures - 44\" Length x 9” Wide.Shipping weight 8 lbs.Handcrafted in the USA. 。 。 。