Tan C&F Home Crab Pillow

C&F Home Crab Pillow, Tan: Home & Kitchen. Buy C&F Home Crab Pillow, Tan: Bed Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Cotton 。 Imported 。 Embroidered 。 Finished piped edge 。 Spot clean only 。 Filled and finished in USA 。 The intricate multicolored crab embroidery of the Tan crab embroidered pillow makes it a must-have with any coastal decor. Pair with C&F Home key Biscayne or coral Gables collection for ultimate perfection. 。 。 。

Tan C&F Home Crab Pillow

Tan C/&F Home Crab Pillow