1890年-2020年

Venus Plush Ultra Pillow White Venus Group 221576 Queen 2-Pack

Venus Ultra Plush Hotel Pillow, Queen 2-Pack, White: Home & Kitchen. Buy Venus Ultra Plush Hotel Pillow, Queen 2-Pack, White: Bed Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Cotton 。 2 Piece Set 。 230 thread count 。 27 oz poly gel fiber fill 。 Hypoallergenic 。 Cradles neck and shoulders 。 Ultra plush for ultra comfort 。 There’s no need to wait for that perfect night's sleep at your favorite luxury hotel anymore. Now you can bring that level of hotel luxury right to your own bedroom and rest your head upon the ultimate indulgence, with the Venus ultra plush pillow. These hotel inspired, hotel quality pillows were crafted to create the perfect balance between light softness and support, allowing you to cradle your neck and shoulders in 100 percent cotton comfort. The smooth and supple 20 thread count cotton casing makes a perfect base for your pillow linens and feels ultra-plush against your head for a full night’s luxurious hotel style sleep. The Venus ultra plush pillow collection can all be found filled with hypoallergenic polyester for the ultimate in comfort and quality creating a light and fluffy base on which to rest your weary head and ensuring a plump and soft base for your head and neck. This medium-firm pillow provides just the right amount of back and neck support for back sleepers but still offers the lightness and bounce that side sleepers need to achieve a great night's sleep making this the ideal pillow for side sleepers and back sleepers both. And because they are hypoallergenic and can be machine washed they are ideal for allergy sufferers. The durable construction ensures a long lasting high-quality pillow while the 100 percent cotton fabric ensures your best night’s sleep on these hotel style pillows, every night. Sold in a pack of two, the pillows achieve great price status as well as winning the night in comfort and style. Our Venus ultra plush pillow collection are all machine washable and can be tumble dried on low for easy long-term care and maintenance. Easy cleaning, easy care, and excellent loft retention means you just found perfect long-term pillow solutions for every bed in your house. The Venus ultra plush pillow is now available in standard, Queen and king sizes. 。 。 。