1890年-2020年

3D Rose Light Gray Boat Anchor On Navy Blue Hand/Sports Towel 15 x 22: Home & Kitchen. Buy 3D Rose Light Gray Boat Anchor On Navy Blue Hand/Sports Towel 15 x 22: Washcloths - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 63% Polyester; 37% Cotton 。 Made in US 。 Hand/sports towel, 15 x 22 inches 。 Made of 63Percent polyester (Microfiber)/37Percent Cotton (velour terry cloth) 。 Image printed on Microfiber side/terry cloth side blank 。 Towel will regain its fullness after the first washing 。 Image will not fade after washing, machine washable and do not bleach 。 Light gray boat anchor on navy blue towel is great to use in the kitchen, bathroom or gym. This 15 by inch, hand/sports towel allows you to customize your room with a special design or color. Great for drying dishes, hands and faces. Suitable to put in any sports bag. Image will not fade after washing. Machine wash, tumble dry low, do not bleach. Towel will regain its fullness after the first washing. Made of 63Percent polyester (microfiber)/37Percent cotton (velour terry cloth). image printed on microfiber side/terry cloth side blank. 。 。 。

3D Rose Light Gray Boat Anchor On Navy Blue Hand//Sports Towel 15 x 22