1890年-2020年

Disney Frozen Set of 6 Washcloths: Home & Kitchen. Buy Disney Frozen Set of 6 Washcloths: Washcloths - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100 percent cotton 。 Size: 12" x 12" 。 6 washcloths 。 Machine washable 。 Imported 。 Bring Disney's smash hit Frozen into your child's bathroom with Disney's Frozen Wash Pack. The pack includes six washcloths: one features Elsa, one features Anna and one features Sisters Forever, allowing your child to choose which character he or she wants to wash with. It's 100 percent cotton and super soft, making them the perfect addition to your child's bathroom. Complete the decor with more Frozen bathroom accessories. 。 。 。