1890年-2020年

Black Party Explosions® Dont Go Bacon My Heart Cross Stitch Style Tea Towel

Party Explosions® Don't Go Bacon My Heart Cross Stitch Style Tea Towel (Black): Home & Kitchen. Buy Party Explosions® Don't Go Bacon My Heart Cross Stitch Style Tea Towel (Black): Dish Cloths & Dish Towels - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Cotton 。 One Decorative Tea Towel 。 Measures 29.5"H x 19.75"W 。 Made of 100% cotton - Designed in the USA 。 Towel features a printed cross stitch design & says: "Don't go bacon my heart" in black with a pig & three little hearts at the bottom 。 Make a statement with this humorous novelty tea towel! 。 Our tea towels make a wonderful way to bring your personality into the room, and you can't help but love them! Towel features a cross stitch design & says: "Don't go bacon my heart" in black with a pig & three little hearts at the bottom - Measures 9.5"H x 9.75"W. Made of 00% cotton; Designed in the USA. Make a statement with this humorous novelty tea towel! 。 。 。

Black Party Explosions/® Dont Go Bacon My Heart Cross Stitch Style Tea Towel