1890年-2020年

Excellent Living® Microfiber Bath & Hand Towel Set Purple Excellent Living® COMIN16JU044853

Excellent Living® Microfiber Bath & Hand Towel Set (Purple): Home & Kitchen. Buy Excellent Living® Microfiber Bath & Hand Towel Set (Purple): Bath Towels - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Microfiber 。 Large, ultra-soft, microfiber towels feel soft & luxurious against even the most delicate skin 。 Super-absorbent bath & hand microfiber towels wick away water quickly so you can dry off faster 。 Luxurious microfiber towels won't pill after repeated machine washing & drying like some other fibers 。 Out-performs typical cotton bath & hand towel materials 3 to 1 - Perfect for home, gym or travel 。 Comes with matching hand towel - Available in Purple, Pink or Light Blue - Great for men or women 。 Our soft, luxurious microfiber bath and hand towel set includes () large 9 inch cloth & () hand cloth. See images above. The microfiber fabric is super-absorbent, antibacterial, and it won't fade or pill after multiple washes. Use it for bathing or showering at home, at the gym or when you travel. It's a perfect gift for men or women. Available in Pink, Light Blue or Purple. Order yours today! 。 。 。

Excellent Living/® Microfiber Bath /& Hand Towel Set Purple Excellent Living® COMIN16JU044853