1890年-2020年

Allied Brass QN-GTB-2-ABZ Que New Collection 2 Swing Arm Towel Rail Antique Bronze - -. Created with the finest solid Brass materials 。 Concealed screw mounting hardware installs easily 。 Arms pivot for optimum flexibility and convenience 。 Space saving for bathrooms with limited room 。 Available in 15 designer finishes 。 Designed with multi-use and modernity in mind, this space saving double arm towel bar is an ideal addition for your bathroom and/or kitchen. Each arm swivels independently and snuggles close to the wall when not in use - excellent to keep your bathroom and/or kitchen organized 。 。 。