1890年-2020年

Oil Rubbed Bronze Kingston Brass CC1013T5 Heritage Vintage 3-3/8-Inch Leg Tub Filler with Hand Shower

Kingston Brass CC1013T5 Heritage Vintage 3-3/8-Inch Leg Tub Filler with Hand Shower, Oil Rubbed Bronze - Tub And Shower Faucets -. Brass construction 。 1/4 Turn ceramic disk cartridge 。 3-3/8-Inch spread 。 Max 2.0 GPM/7.6 LPM Flow Rate at 80 PSI On Hand shower 。 Compliant with California Energy Commission Title 20 。 Product description Includes all mounting hardware and hand shower. Classic style. Tub with 3.38 in. spread. 0.25 in. turn ceramic disk cartridge. Premier finish resists tarnishing and corrosion. 8.5 in. spout reach from wall. Vacuum breaker backflow prevention. Standard US plumbing connections. Warranty: 10 years. Made from brass. Oil rubbed bronze finish. Made in Taiwan. Installation Manual. 。 From the Manufacturer Functional and Stylish Faucets Gives an Irresistible Beauty to the Bathroom. Making a Pleasant and Enjoyable Showering Experience. Faucets Meet ASME Standard for Durable and Reliable Performance. Wide Selections of Different Designed Handles are Available and are Flexible to Change the Faucet Looks in Many Ways to Match the Bathroom Styles. Timeless Design offered you with a solution for both premiere home decor and legendary durability. All products come with a generous product warranty. Many Hardware Accessories are made to match faucets to complete your home into a designer estate. 。 。 。

Oil Rubbed Bronze Kingston Brass CC1013T5 Heritage Vintage 3-3//8-Inch Leg Tub Filler with Hand Shower