1890年-2020年

Harbormill 71 x 71 in Stripes Fabric Shower Curtain Light Yellow

Harbormill 71 x 71 in. Stripes Fabric Shower Curtain Light Yellow: Home & Kitchen. Buy Harbormill 71 x 71 in. Stripes Fabric Shower Curtain Light Yellow: Shower Curtains - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Imported 。 Fabric shower curtain includes 12 reinforced holes 。 12 plastic White shower curtain rings included 。 Plastic shower curtain liner recommended, not included 。 Transform the look of your bathroom with beautiful fabric shower curtains. Featuring harmonious 2-tone vertical stripes, our 71 x 71 in. Stripes fabric shower curtain light yellow includes 12 reinforced holes and 12 plastic white shower curtain rings for hanging on a standard shower curtain rod. Plastic shower curtain liner recommended, (not included). complete the look with our cozy contemporary bath mats. 。 。 。